För säkerhets skull
 

Vår målsättning är att distribuera program och produkter som gör vardagen för både datoranvändare och datoransvarig lättare och säkrare. Genom att undvika strul och olyckor sparas både tid och pengar.

I mer än 10 år har vi erbjudit den skandinaviska marknaden produktersom skyddar - information, systeminställningar och datorns funktioner eller kort och gott mot stöld och skadegörelse.

Vår mjukvara hjälper framförallt för att undvika tidskrävande och dyr systemsupport. Med åren har vi fått många tecken från nöjda datoransvariga som har sparat både tid och pengar, som nu kunnat användas till bättre saker. Detta genom att leda andvändarna att använda datorn på rätt sätt.

Hos oss hittar du program för både PC och Macintosh. Flera av dem fungerar även på båda plattformarna. Med dessa kan du inventera datorbestånden, låsa funktioner, installera och administrera datorer. Man kan kryptera, låsa fast och skydda information och datorer. Vi har dessutom program för kundvård (CRM).

Vi arbetar genom återförsäljare i hela skandinavien. Vårt kontor finner du i Kullavik, strax söder om Göteborg.

I de fall priser anges på våra sidor, gäller de rekommenderat pris till brukaren. Priserna anges exklusive moms och frakt.

Välkommen in att titta på vårt sortiment.

 
Asplyckevägen 22 : 429 31 Kullavik
  Tel 031-911 450 : Fax 031-911 340
  info@pwi.se